h1

Polkagrismaränger

november 11, 2010

2010-03-12 21.41.10, originally uploaded by onasut.

Ingredienser:
4 äggvitor
3dl florsocker
1dl mortlade polkagrisar
Några droppar röd karamellfärg

Vispa äggvita och florsocker. Vispa länge och sedan mer. Och lite till.

Tillsätt de mortlade polkagrisarna. När allt är blandat droppa försiktigt i några få droppar röd karamellfärg och rör försiktigt med en gaffel för att skapa röda och vita fält.

Klicka ut på plåt och grädda i ugn 125 grader. Räkna med knappt en timme eller något mer om du gör dem stora. Låt svalna på galler.

Servera! Gärna på något snyggt fat. Om du vill lagra dem så välj en burk med tätslutande lock.

Förlagan till receptet kommer via syster som i sin tur utgick ifrån ett recept ur boken Monikas jul.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: