h1

Fikon med gorgonzola omsvepta med parmaskinka

oktober 11, 2010

Fikon med gorgonzola omsvepta med parmaskinka, originally uploaded by onasut.

En lättlagad förrätt som känns väldigt lyxig. Den bjuder på en härlig blandning av smaker.

Utmaningen med ingredienserna är nog främst att hitta fina färska fikon. Även om gorgonzola, lufttorkad skinka och pinjenötter kanske inte är något man har hemma till vardags så bör samtliga återfinnas i en välsorterad livsmedelsbutik.

Förbered genom att rosta pinjenötterna. Låt skapelsen gratinera i ugn. Ringla över honung och vit balsamvinäger. Strö över nötterna.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: