h1

Risotto á la Kajsa Varg

februari 25, 2010


IMG_4057, originally uploaded by onasut.

Stek löken. Stek riset. Häll på vinet och buljongen i omgångar, lite åt gången, under omröring. Rör inte för hårt men undvik att låta risotton brännas. Krydda med salt och peppar och eventuellt tex persilja.

Fungerar bra till fågel, fisk eller mitt i mellan. Vi serverade den med en lövbiff och en snygg tomat.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: