h1

Persiljeomelett toppad med en bädd av grönsaker

juni 30, 2009

Persiljeomelett toppad med en bädd av grönsaker, originally uploaded by onasut.

Förslagsvis steker man på champinjonerna först. Lägg dem i en skål så kommer de att vara lagom varma när det blir dags att servera och så kan du använda samma panna till omeletten.

En omelett kryddad med persilja och vitlök. Persiljan har en tendens att flyta upp och om man gör den tjock så riskerar man att undersidan bränns innan ovansidan är klar. Därför bör man bearbeta den försiktigt och inte bara låta den ligga i stekpannan. Den stora tjocka kokboken föreslår gaffel men jag valde att använda ett plastbestick.

Strimlade romansallad, klyftade tomat och strödde över dem tillsammans med champinjonskivorna.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: