h1

Rabarberpaj med musikalisk touch

februari 19, 2009

Rabarberpaj, originally uploaded by onasut.

Årets första post inleds med förra årets första rabarberpaj. Det var kära syster som bjöd på den vid ett besök i Uppsala. Minnet sviker om det var vid samband med STORK2008 eller om det var i samband med en kusins 25-årsdag. Jag tror att det var det förra men nämner det ändå mest för att få tillfälle att referera till STORK-maten.

Att efter det långa juluppehållet inleda med anknytning till Uppsala och studentorkestrar känns helt rätt då jag – utöver vistelse i Thailand och sånt – under uppehållet besökte Uppsala för en trerätters studentorkestersittning. BRUNK bjöd på ett överflöd av bra underhållning och god mat. Tack för inbjudan! Jag hoppas jag är välkommen nästa år igen. *hint* *hint*

Det finns ytterligare en tanke bakom valet av bild. Via efterrätt kommer man strax in på fikabröd och då – i skrivande stund – inget sådant förekommer på den här bloggen är det ett utmärkt tillfälle att påpeka att jag lagt till en länk till en vän som också skriver matrelaterad blogg.

För er som ville veta mer om själva pajen kan jag bara beklaga att jag inte hade mer att skriva om den och hänvisar till syster för förfrågningar om recept/motsvarande.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: